Piano’s


Jan Pouwels Pianospecialist
Kavelpad 1
6615AR Leur

Telefoon: 024-6412668
E-mail: info@janpouwelspiano.nl
De aanschaf van een piano of vleugel is een kostbare en persoonlijke investering.Het is daarbij fijn om goede begeleiding te krijgen. Jan Pouwels geeft graag persoonlijk advies en denkt mee over de beste combinaties. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken om de pianoshowroom te bezoeken in het pittoreske plaatsje Leur, gemeente Wijchen. In de showroom staan tientallen akoestische kwaliteitspiano’s ter presentatie; voldoende keuze om u te oriënteren op wat uiteindelijk het beste bij u past. Door zijn jarenlange ervaring werkt Jan Pouwels uitsluitend met namen die in het verleden hun kwaliteiten bewezen hebben (o.a. Ibach, Grotrian, Steinweg, Sauter, Schimmel, Seiler, Hoffmann, Schlögl, Petrof, etc.)

“Iedere piano heeft een eigen karakter”

Heeft u interesse om de showroom in Leur te bezoeken? Jan Pouwels verwelkomt u graag.
Voor een afspraak belt u 024 641 2668 Of per e-mail, op de contact pagina vindt u het e-mail en bezoekadres.

Er zijn verschillende redenen om een piano te huren.Bijvoorbeeld als oefeninstrument voor startende pianisten. U kunt een piano huren voor een periode van minimaal een jaar, met een opzegtermijn van één maand. Hiervoor wordt een vriendelijke prijs gevraagd omdat pianospelen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Nadat men een jaar lang kennis heeft gemaakt met het instrument wordt eventueel overgegaan tot aankoop van de piano of wordt de overeenkomst beëindigd, dan wel verlengd. Indien men inderdaad tot aanschaf van een piano overgaat wordt de huurprijs van maximaal één jaar in mindering gebracht op de aankoopprijs. In onderling overleg is er veel bespreekbaar en kan een passende situatie worden overeengekomen.

Uiteraard is het óók mogelijk om een piano te huren voor een kortere periode.
Denk daarbij bijvoorbeeld aan het organiseren van concerten en of evenementen (bruiloften, feesten, etc.)

“Zoeken naar de perfecte symbiose”

Het transporteren van een piano is een grote uitdaging; het vergt deskundige zorg. Niet alleen de praktische aspecten zijn belangrijk, maar ook de beleving van de eigenaar rondom de verplaatsing. Jan Pouwels heeft veel ervaring in het verplaatsen van piano’s en begrijpt als vakman heel goed hoe kwetsbaar en waardevol uw piano is. U kunt er op vertrouwen dat de piano met uiterste zorg veilig op zijn nieuwe bestemming geplaatst wordt.

In overleg wordt stapsgewijs besproken hoe uw piano verplaatst gaat worden en wat de mogelijkheden zijn.

 
Voor een afspraak belt u 024 641 2668 Of per e-mail, op de contact pagina vindt u het e-mail en bezoekadres.

';